fbpx

Robotski sesalnik TT ROBOT S2

 

Robotski sesalnik TT ROBOT S2 ne vzdržuje le temeljite čistoče v vašem domu, ampak se njegov elegantni videz zlije z opremo vašega sodobnega doma. Z edinstvenim stilom izstopa v segmentu robotskih sesalnikov in ga ob nepričakovanih obiskih vaših prijateljev ni potrebno skrivati po omarah, saj bodo vaši gostje verjetno občudovali njegov eleganten in diskreten videz.

Šifra: 9937689 Kategorija:
Opis
Osnovni podatki
Tehnični podatki
Navodilo za uporabo
Dodatne informacije
Mnenja (0)

Lastnosti in značilnosti

TT robot S2 širine

Robotski sesalnik TT robot S2 - edinstvena širina čiščenja

Robotski sesalnik TT robot S2 se v primerjavi z drugimi robotskimi sesalniki odlikuje z največjo širino, ki znaša 42 cm in najdaljšo talno krtačo, kar še dodatno poveča učinkovitost in hitrost čiščenja.

Li-Ion baterija

Robotski sesalnik TT robot S2 ima Li-Ion baterijo z dvakrat daljšo življenjsko dobo – do 1.000 ciklov polnjenja.

Turbina

Napredna zasnova usmerjanja zračnega toka skozi sesalno režo in turbina, ki preprečuje pregrevanje, zagotavlja dvakrat večji pretok zraka in dvakrat večjo sesalno moč, s tem pa večjo učinkovitost čiščenja.

USB vhod​

S pomočjo USB vmesnika bo mogoče programsko opremo vašega sesalnika posodobiti z izboljšavami, ko bodo na voljo. Aktualna izdaja velja pri sesalnikih izdelanih v obdobju 2015-2021 . 

TT robot S2 pod pokrovom
TT robot S2 stikalo

Tehnologija brez stikala

Robotski sesalnik TT robot S2 uporablja tehnologijo inteligentnega varčevanja baterije brez stikala, ki sesalnik samodejno izklopi, ko je v mirovanju, s čimer se dodatno podaljša avtonomija delovanja.

TT robot črna barva je prava rešitev za ostarele starše, saj prihrani utrujajoče delo. Starši se naj raje medtem svobodno sproščajo. Če ste mama, oče ali zaposlena oseba, vam bo robotski sesalnik dal pridih razkošja svobode bivanja. Predstavljajte si, da pridete po napornem dnevu v čist in prijeten dom, kjer se lahko povsem brez obveznosti sprostite. Naj robotski sesalnik uresniči te sanje.

Sam polni baterijo​

Ko je baterija sesalnika  skoraj prazna, sam poišče polnilno bazno postajo in samodejno napolni baterijo.

Robotski sesalnik TT robot S2 lahko seveda tudi sami priklopite na priključke polnilne postaje.

Dekorativne signalne lučke za polnjenje bodo pričele utripati, kar pomeni, da se Robotski sesalnik TT robot S2 polni. Ko lučke prenehajo utripati, je to znak, da je baterija polna.

TT robot S2 polnjenje
TT robot S2 programiranje

Časovna nastavitev čiščenja​

Stanovanje potrebuje čiščenje, vi pa imate obveznosti in opravke. Ni težave.

Robotski sesalnik TT robot S2 lahko nastavite časovno programirano čiščenje.

Opravilo vam ne bo vzelo veliko časa in je enostavno, brez zamudnega proučevanja navodil. V manj kot petih minutah boste na polnilni postaji nastavili programirano čiščenje in že lahko odidete brez skrbi.

Funkcija FULLGO (FFGO)​

Ne skrbite, če se baterija izprazni, vi pa pred novim čiščenjem ne želite čakati, da bi se napolnila.

Z izbiro funkcije FULLGO bo Robotski sesalnik TT robot S2 samodejno nadaljeval z novim krogom čiščenja, kakor hitro se bo baterija napolnila in se ponovno sam vrnil na polnilno postajo, ko bo baterija zopet skoraj prazna.

Medtem, ko se bo baterija ponovno napolnila, bo Robotski sesalnik TT robot S2 znova začel s čiščenjem, s čimer bo čiščenje le še bolj temeljito in bo neprekinjeno trajalo, vse dokler funkcije ne boste izklopili.

TT robot S2 FF
TT robot S2 virtualni zid

Navidezni zid

V primeru, da določenega predela stanovanja ne želimo čistiti, lahko sesalniku z navideznim zidom omejimo prostor čiščenja.

Zid oddaja IR žarke, ki jih sesalnik ne prečka, tako da ni potrebno zapirati vrat drugih sob ali umikati posode za hrano vaših hišnih ljubljenčkov.

Daljinski upravljalnik

Z daljinskim upravljalnikom lahko izberete naslednje načine čiščenja:
– avtomatsko (AUTO): popolnoma samostojno čiščenje,
– točkovno (SPOT): temeljito čiščenje v obliki črke U na površini enega kvadratnega metra, kar je priročno, če se kaj raztrese po tleh ali če so tla bolj umazana.

Daljinski upravljalnik ima še gumbe za levo/desno in naprej/nazaj, s katerimi lahko Robotski sesalnik TT robot S2 ročno usmerjate in ga tako pred ali med čiščenjem na daljavo usmerite na mesto, kjer je čiščenje potrebno.

TT robot S2 daljinec
Robotski sesalnik TT robot S2 vam prihrani čas in da več udobja

Videz, košek za smeti, HEPA filter

Edinstven videz​

Robotski sesalnik TT robot S2 se po obliki zgleduje po morju oziroma naravni lepoti školjk. Združuje sodobno industrijsko oblikovanje z mistično obliko školjke, ki je narava sama.

Zaradi edinstvenega videza izstopa v vrsti robotskih sesalnikov in ga ob nepričakovanih obiskih vaših prijateljev ni potrebno skrivati po omarah, saj bodo ti občudovali njegov eleganten in diskreten videz.

Ena od najboljših stvari pri Robotskem sesalniku  TT robotu je prav enostavno upravljanje. Nastavitev časovnega čiščenja vam ne bo vzela veliko časa brezi zamudnega proučevanja navodil. Z daljinskim upravljalnikom boste zadevo uredili z nekaj koraki v manj kot petih minutah.

TT robot S2 bela

Velik zbirni košek​

Robotski sesalnik TT robot S2 ima košek z veliko prostornino (0,7 L), tako da pogosto praznjenje umazanije, praha in las ni potrebno.

Košek se enostavno odstrani iz zgornje strani sesalnika. Ker je modularen, ga lahko hitro in temeljito očistite tudi z vodo, kar dodatno poveča učinkovitost sesanja.

TT robot S2 košek
TT robot S2 sveži zrak

HEPA filter proti alergenom

Mikroskopsko majhne delce, kot so alergeni in pršice, najdemo po vseh domovih. S temi drobnimi delci prihajamo dnevno v stik, kar je težava pri osebah z alergijami, lahko pa spodbudijo občutljivost in nove alergije tudi pri zdravih ljudeh. Pršice, ki se prehranjujejo z mrtvimi kožnimi celicami ljudi in živali, je mogoče najti povsod doma, zlasti v tkaninah in oblazinjenem pohištvu.

Čeprav teh škodljivih delcev ni mogoče povsem odpraviti, si lahko pomagamo s filtriranjem zraka in sesalniki s filtri, ki zadržijo velik delež teh delcev. Robotski sesalnik TT robot S2 ima HEPA filter, ki ujema 99,97% delcev z velikostjo 0,3 mikrona, kot so cvetni prah, bakterije, plesni in pršice. Pri zelo občutljivih ljudeh je priporočljivo, da se sesanje in brisanje tal izvaja vsaj enkrat dnevno, vendar so pri teh aktivnostih dodatno izpostavljeni obremenitvam z alergeni. Temu se je mogoče izogniti z uporabo Robotskega sesalnika TT robot S2. Poleg čiščenja bo sesalnik s filtrom odstranil tudi mikroskopske bakterije in škodljive alergene. Naj vam Robotski sesalnik TT robot S2 pomaga k čistejšemu in bolj zdravemu domu. 

Vaš rešitelj je pomočnik, ki bo čistil, medtem ko vi nakupujete. Na zbirni košek pritrdite nastavek s krpo in tla bodo še pobrisana, medtem ko boste vi pripravljali večerjo. Je to zvonec? Vse je v redu, zabavajte se… In ne pozabite deliti zgodbe, kako vam je ta pripomoček polepšal dan s prijatelji.

Pogosto zastavljena vprašanja

Naši robotski sesalniki so res pravi sesalniki in ne igrače! Avtonomno sesajo, pometajo in celo brišejo talne površine. Robotskim sesalnikom pomagajo pri premikanju po prostoru vgrajeni senzorji, ki sesalnike upravljajo tako, da se izogibajo oviram kot so pohištvo in stopnice. Predenj se baterija izprazni se robotski sesalniki samodejno vrnejo na svoje polnilne postaje in se napolnijo. Možno je tudi časovno programirano čiščenje po želenem urniku uporabnika.

Naši robotski sesalniki so primerne za vse talne površine – tako mehke kot trde. Namenjeni pa niso za čiščenje preprog z dolgimi vlakni ali resicami.

Glede na model robotskega sesalnika se v enem ciklu polnjenja baterije očisti površina 120-150 m2. Za bolj temeljito čiščenje površine je morda potreben več kot en cikel čiščenja.

Naš robotski sesalnik zazna in se izogne večini ovir, tako da pohištva ne poškoduje.

Robotskim sesalnikom je priloženi t.i. navidezni zid, s pomočjo katerega se lahko omeji prostor za čiščenje. Če potrebujete več elementov za omejitev prostora za čiščenje dodatno, je artikel navidezni zid  mogoče kupite v naši spletni trgovini.

Robotski sesalniki modela TTrobot imajo prostornino 350 ml, modela TTrobot S2 pa 700 ml.

Naši robotski sesalniki načeloma lahko očistijo približno šest ciklov čiščenja preden je zbirni košek popolnoma napolnjen. V primeru, da je smeti zelo veliko, se priporoča praznjenje zbirnega košek po vsakem ciklu čiščenja.

Na robotske sesalnike se hišni ljubljenčki odzivajo različno glede na njihov karakter. Nekatere so prestrašeni, drugi ga jemljejo kot grožnjo, vendar se s časom na njih navadijo.

Povprečno trajanje enega cikla polnjenja baterije je pri robotskih sesalnikih modela TTrobot 120 minut, pri modelu TTrobot S2 pa 150 minut. Trajanje čiščenja se lahko skrajša zaradi vpliva tipa talne površine ter večje količina smeti.

Povprečno število cikov polnjenja baterije je odvisno od tipa baterije: pri robotskih sesalnikih modela TTrobot s tipim baterije NiMH znaša to 500 polnitev , pri modelu TTrobot S2 s tipom baterije Li-Ion pa 1000 polnitev.

Naši robotski sesalniki so zelo vzdržljivi in zasnovani tako, da jih boste lahko uporabljali leta. Redno vzdrževanje s čiščenjem ščetk in filtrov podaljša robotskim sesalnikom njihovo življenjsko dobo.

Originalne rezervne dele za za naše robotske sesalnike najdete v naši spletni trgovini ali pa nas kontaktirate na naslovu naše Prodaje izdelkov Tipitop: Zadružna ulica 7, 2310 Slovenska Bistrica. Naš delovni čas je od ponedeljka do petka, od 07:00 do 15:00 ure.

Naša podporna služba vam je na voljo na tel. št. 02 805 06 00 od ponedeljka do petka, od 07:00 do 15:00 ure. Lahko pa nam tudi pišete na e-naslov info@tipitop.com.

Naročila iz naše spletne strani vam dostavimo na vaš naslov.

Prodajna enota

Šifra: 9937689 Dimenzije (š,g,v) /cm: 37 x 38 x 10 Teža /g: 3.500 GTIN: 3830019299075  

Transportna enota

Količina /enot: 2 Dimenzije (š,g,v) /cm: Teža /kg: GTIN:

Sesalnik

Delova napetost: DC14.8V Nazivna moč: 24W Tip baterije: Li-Ion Kapaciteta baterije: 2200 mAh Čas polnjenja (povprečno): 180 min Čas delovanja (povprečno): 75 min Kapaciteta zbirnega koška: 700 ml Obseg področja za čiščenje (povprečno): 150 m² Glasnost: 65 dB Brezžična frekvenca: 2.4 GHz

Napajalni kabel

Izhodna napetost: DC24V Izhodni tok: 1000 mA

Daljinski upravljalnik

Razdalja dometa: 7 m Baterija: AAA alkalne 2 kosa (niso priložene)

Polnilna postaja

Vhodna napetost: DC24V

Navidezni zid

Razdalja dometa: 5 m Baterija: AA alkalne 2 kosa (niso priložene)
Teža 6,5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robotski sesalnik TT ROBOT S2”

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
  Scroll to Top

  Prijavite se na e-novice in prejmite 10% popust