fbpx

Čistilec za tla, da bo čiščenje zabavno

Čistilec za tla pripomoček pri čiščenju

Čistilec za tla stanovanje

Čistilec za tla predstavlja napredek pri čiščenju tal, saj so s pomočjo sodobnih čistilcev tal na srečo minili časi, ko smo  po kolenih čistili tla. Navade se spreminjajo, skrb za čisto bivalno okolje pa ostaja, kljub vse večji zaposlenosti družinskih članov.

Hitrejši način življenja je za čiščenje naših domov  postavil nove dimenzije. Vsakodnevno vzdrževanje čistoče tal je lahko naporno in obremenjujoče. Sodobni čistilec za tla nam omogoča, da je to zoprno opravilo postalo lažje in učinkovitejše. Pri tem so nam v veliko pomoč čistilci tal kot so: Spin INOX, Spin 3D, Spin PMA, Spray Mop, PMA Mop, Cotton Mop, Micro Mop.

 

Čistilec za tla prihrani čas in omogoča učinkovito čiščenje brez sklanjanja in prepogibanja 

Odlično za družino

 

Čiščenje je lahko zabavno opravilo za vso družino.

Otroci lahko skozi igro spoznavajo, kako pomembna je čistoča v našem domu. Čistilec za tla je malčkom lahko neskončen vir zabave, zanimiv pa bo tudi najstnikom.

Starost s seboj prinese obilico zdravstvenih težav, ki onemogočajo, da bi počistili dom, tako kot nekoč. Toda rešitev je na dlani – čistilec za tla, ki omogoča dobro čiščenje brez sklanjanja in prepogibanja, celo brez močenja rok z umazano vodo.

Okolju prijazno čiščenje

Čistilec za tla omogoča sodobno, okolju prijazno čiščenje, saj porabimo pri tem le malo vode in kemičnih čistilnih sredstev. Pri sistemu čiščenja, ki ga nudi čistilec za tla SPIN PMA in SPIN 3D pa resnično privarčujemo z vodo.

Seveda pa so čistilci za tla tako oblikovani, da se pri čiščenju z njimi ne utrudimo in ne porabimo veliko energije.

Naš čistilec za tla je trajnostno izdelan in ima dolgo življenjsko dobo. Če se kakšen element, ali del čistilca pokvari ali polomi, nudimo nadomestne dele, ki življenjsko dobo našega priljubljenega čistilca za tla, še podaljša. Tako je pri nas lahko res dolgo v uporabi.

Okolju prijazno čiščenje 1

Dobro počutje

Čistoča doma je vir našega dobrega počutja in ne nazadnje tudi zdravja.
Naš čistilec za tla omogoča enostavno uporabo, preprečujejo poškodbe pri prepogibanju telesa med čiščenjem in je odličen tudi pri čiščenju občutljivih talnih površin kot sta parket in laminat.

Delovni prostor

Čistilec za tla je primeren tudi za čiščenje vašega delovnega prostora, saj omogoča visoko raven higiene in hitro lahko očisti tudi večje delovne površine.

S čistilcem za tla bo vaš dom čist, če ga vzdržujete redno, bo njegova učinkovitosti čiščenja trajala brez dodatnih stroškov zelo dolgo.

Primerjava čistilec za tla z drugimi načini čiščenja

Čiščenje klasični način

Čistilec za tla nudi hitro, učinkovito in bolj udobno čiščenje vseh talnih površin brez sklanjanja.

Pogosto zastavljena vprašanja

Morda boste imeli težavo pri sestavljanju čistilca za tla, vendar, če boste sledili priloženim navodilom, ali napotkom, ki so na embalaži, bo sestavljanje potekalo enostavneje. Kako deluje čistilci za tla si lahko bolje predstavljamo, če si ogledamo video predstavitve na naši spletni strani.

Naši čistilci za tla so idealni za suho in mokro čiščenje trdi talnih površin, odstranjevanje prahu in pajčevin s sten in kotov, odstranjevanje politih tekočin iz preprog in tekstilnih talnih oblog, kakor tudi čiščenje višjih avtomobilov.

Naši čistilci za tla so primerni tudi za čiščenje večjih površin.

Čistilec za tla talne površine ne poškoduje če pri čiščenju upoštevamo posebnosti glede na tip talne obloge

Čistilec za tla omogoča enostavno čiščenje še tako zahtevnih tal kot je parket, saj je krpa zelo mehka in dobro vpojna in ne pušča muck ter drugih sledi. Seveda pa je vseeno potrebna pozornost pri čiščenju lesenih talnih oblog, saj uporaba mokrega čiščenja ni vedno priporočljiva.

Čistilec za tla se odlično obnese pri mokrem čiščenju ostalih talnih površin v kopalnici, na hodniku in podobno.

Tudi, če redno pometate in sesate, velja, da je brisanje tal najboljši način za čiščenje trdih tal. Za učinkovito odstranjevanje umazanije in mikrobov s tal je pomembna tudi dobra tehnika brisanja, kar najbolje dosežemo z našimi čistilci za tla.

Za brisanje trdih lesenih talnih površin se priporoča brisanje z minimalno količino vroče vode, brez čistil. Bolj priporočljivo je suho brisanje prahu.

Pri čiščenju drugih talnih površin pa je priporočljiva uporaba ekoloških ali drugih kemičnih čistilnih sredstev, ki jih dodamo vodi s katero bomo čistili. Dokazano je , da čistilec za tla tako učinkoviteje odstrani vso umazanijo in tla so dobro očiščena.

Naši čistilci tal so zelo vzdržljivi in zasnovani tako, da jih boste lahko uporabljali leta. Redno vzdrževanje s čiščenjem vseh delov čistilca za tla, podaljša njihovo življenjsko dobo. Tako lahko pričakujemo njihovo nemoteno delovanje ob rednem vzdrževanju tudi več let, saj so narejeni iz kvalitetnih materialov.

Čistilec za tla je zasnovan tako, da jih boste lahko uporabljali leta. Potrebno je le redno vzdrževati s čiščenjem vseh delov, saj se tako podaljša njegova življenjska doba. Tako lahko pričakujemo nemoteno delovanje ob rednem vzdrževanju tudi več let, saj je narejen iz kvalitetnih materialov. Krpa čistilca je pralna v pralnem stroju na temperaturi do 60° C.

Originalne rezervne dele za naše čistilce za tal najdete v naši spletni trgovini ali pa nas kontaktirate na naslovu naše Prodaje izdelkov Tipitop: Zadružna ulica 7, 2310 Slovenska Bistrica. Naš delovni čas je od ponedeljka do petka, od 07:00 do 15:00 ure.

Naša podporna služba vam je na voljo na tel. št. 02 805 06 00 od ponedeljka do petka, od 07:00 do 15:00 ure. Lahko pa nam tudi pišete na e-naslov info@tipitop.com.

Naročila iz naše spletne strani vam dostavimo na vaš naslov.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
  Scroll to Top

  Prijavite se na e-novice in prejmite 10% popust